Fotoshoot familie Hofman

Fotoshoot familie Hofman

Kun je morgen even foto’s van ons maken…?

Op vrijdagavond kwam dat telefoontje van de familie Hofman: ‘Morgen hopen we ons 12,5-jarig huwelijksjubileum te vieren met ons gezinnetje, maar een fotograaf hebben we nog helemaal niet aan gedacht…’

In dit geval geen probleem voor mij, gelukkig wist ik de zaterdagmiddag vrij te maken voor dit enthousiaste gezinnetje om een fotoshoot te verzorgen voorafgaand aan hun feestelijk moment.

Zit u ooit in dezelfde situatie en zoekt u last-minute een fotograaf? Neem gerust contact met me op, wellicht kan ik wat voor u betekenen om alsnog uw waardevolle momenten vast te leggen!

Gelukkig troffen we elkaar de volgende dag met heerlijk zacht voorjaarsweer bij het Uddelermeer. Het gezelschap was qua kleding mooi op elkaar afgestemd. Tegenover een achtergrond van gras, water en riet, resulteerde dit in mooie warme beelden.

Een mooie toevoeging aan uw fotoshoot…

Het is ons weer gelukt om alle gezichten bij elkaar op beeld te krijgen. Tijd voor de kinderen om even te ontspannen, de één klautert in de boom, de ander kiest zomaar een tak… Juist dan krijg je wat meer spontane beelden.
 
Ook leuk is het om tussendoor de kinderen te laten portretteren.
Mooie gedetailleerde foto’s voor thuis in een lijstje of als wanddecoratie.
 
Hierbij wil ik nogmaals aandacht geven aan de harmonicaboekjes die ik in de vorige blog heb aangekondigd.
U kunt deze, net zoals deze familie, optioneel bij uw fotoshoot bestellen. Zo draagt u uw waardevol moment altijd op zak, ook een mooi geschenk voor opa en oma, als die nog in uw midden mogen zijn! 

Mag ik voor u de volgende shoot verzorgen?

Neem dan gerust contact met me op, wie weet zien we elkaar gauw!

Vorige Nieuw! Harmonicaboekjes...

Comments are closed.

Het is niet toegestaan de content van deze website zonder toestemming te gebruiken... Voor vragen of opmerkingen verwijs ik u naar de contactpagina.